Vores arv

Over 45 års professionel erfaring

Som en del af modebrandet Balmain Paris, har Balmain Paris Hair Couture over 45 års arv i at kombinere essentielle hårprodukter sammen med de seneste catwalk-trends. Kollektionerne er inspireret af backstage hemmeligheder og afspejler alt, hvad en kvinde har behøver, for at skabe det ultimative catwalk-inspirerede look. I løbet af disse 45 år, har Balmain Paris Hair Couture etableret sin legitimitet inden for luksus. Vi lægger vægt på detaljer og perfektion, og er altid i gang med at finde og skabe nye applikationsteknikker, for at garantere de bedste kvalitetsprodukter, med respekt for vores stolte og rige arv.

Alle kollektioner består af en lille, men komplet, serie af vores bedst sælgende produkter. Vores design-, produktions- og detailteam fortsætter med at hæve standarden for fortræffelighed inden for vores produkter. Den langsigtede vision, baseret på arv, kreativitet og innovation, driver Balmain Paris Hair Coutures succes, og sikrer dens lovende fremtid.

Fremragende produkter og service

Balmain Paris Hair Couture stræber løbende efter at opdrive, vælge og behandle det bedste hår i verden. Denne drivkraft gør det muligt for virksomheden at præsentere en unik 6 måneders garanti på alle produkter af menneskehår. Denne drivkraft påvirker ikke blot kvalitet af vores produkter; den omfatter valg af partnere, design og placering af partnerbutikker, præsentation af vores produkter og vores partners evner til at fordybe vores kunder i Hair Couture verdenen.

I medierne

Balmain Paris Hair Couture er omfavnet af de største sessionsstylister, influencers og kendisser verden over. Produkterne kan findes på skønhedssiderne i de mest indflydelsesrige trykte og digitale publikationer verden over, hvor kvaliteten og signaturduften anerkendes som ren luksus af redaktører og branchefolk. Der er ikke noget andet mærke indenfor hårprodukter med et så stærkt bånd til mode.

Ankomsten af Olivier Rousteing drev virkelig Balmain frem i rampelyset. Siden han blev udnævnt til Creative Director, har Balmain fået eksponering på verdensplan med en stor og forskelligartet tilhængerbase. Balmain Paris Hair Couture støtter fortsat denne enorme succes, samtidig med at den er tro mod arven, der startede for mere end 45 år siden.

Pleje & Styling til Hair Couture

To unikke produktlinjer af Care & Styling Essentials for blødt, skinnende, og sundt hår. Produkterne er nemme at arbejde med, og passer til enhver lejlighed. Balmain Paris Hair Couture Essentials er skræddersyede modeprodukter, der øger den naturlige skønhed hos en Balmain kvinde. Med en fantastisk bred vifte af produkter, tilbyder Balmain Paris Hair Couture alle de nødvendige værktøjer, til at forme og skabe ikoniske og tidløse frisurer. Begge linjer præsenteres med en klar og ren no-nonsense emballage. Ingredienserne Silk Protein og Argan Elixir, er afgørende for kvaliteten af produkterne. De er lavet af en helt speciel letvægtsformular, der giver håret et øjeblikkelig foryngende løft og resulterer i høj volumen.

Din kurv er tom

GRATIS LEVERING I DANMARK VED KØB AF VARER FOR OVER 499KR. GRATIS LEVERING TIL FÆRØERNE VED KØB AF VARER FOR OVER 999KR

Samlet

Inkl. moms

0,00 kr.