Få lækkert sommerhår

7 sunde hårprodukter, du ikke kan undvære i sommer.

Overnight Repair Serum

Efter en lang dag med svømning, solbadning og fest, har dit hår brug for pleje.

Overnight Repair Serum er den bedste pleje du kan byde dit hår. Lad den virke mens du sover, og vågn op med blødt og lækkert hår, plejet af naturlige olier og ekstrakter.

Overnight Repair Serum forebygger krus og spaltede spidser.

Anvendelse: Bruges som en intensiv behandling natten over, for at få blødt og skinnende hår når du vågner. Påfør 2-3 dråber (afhængigt af hårets længde og tykkelse) i håndfladen, gnid hænderne sammen og påfør forsigtigt gennem fugtigt eller tørt hår. Beskyt din pude med et håndklæde om natten. Skyl grundigt ud næste morgen og vask håret som normalt.

Detangling Brush

Vores bedste børste til at detangle håret. Børsten er især god, når det håret er vådt. Børstens bristler glider let gennem håret og udglatter, uden at trække i håret. Bristlerne er stærke nok til at kæmme igennem det filtrede hår, og fleksible nok til at massere hovedbunden.

Anvendelse: Brug den i badet, når du skyller shampoo eller conditioner ud, eller efter at du har sprayet Sun Protection Spray i håret.

Begynd ved spidserne og arbejd opad i en nedadgående bevægelse for at bevare hårets naturlige retning.

Dry Shampoo

Hvis der er et produkt man ikke kan undvære når man er ude at rejse, så er det vores Balmain Hair Couture Dry Shampoo. Der er ingen grund til at stresse over uvasket hår, da vores tørshampoo hurtigt og effektivt absorberer produktopbygning, olier og urenheder. Håret friskes hurtigt op, uden at produktet efterlader spor af pulver i håret. Produktet er derfor også velegnet til brunetter.

Anvendelse: Ryst godt før brug. Spray jævnt mellem de ønskede lag hår. Hold dåsen 20-30 cm fra hovedbunden hår du sprayer. Lad det tørre, fordel med fingrene og børst den overskydende tørshampoo ud af håret.

Sun Protection Spray

Håret har brug for at blive beskyttet imod UVA- og UVB-stråler. Derfor er vores Sun Protection Spray et must i sommertasken.

Sprayen beskytter imod UVA- og UVB-stråler, samtidig med at den giver håret pleje og næring. Sun Protection Spray er specielt velegnet til hår, som bliver udsat for sol, klor eller havvand.  Sun Protection Spray bruges før og i løbet af soleksponering for at beskytte håret. Udover dette fungerer den også som en hydreringsbehandling efter en dag på stranden eller poolen.

Anvendelse: Sun Protection Spray kan sammenlignes med en solcreme; Påfør i håndklædetørt eller tørt hår, og gentag regelmæssigt. Produktet skal ikke skylles ud.

Texturizing Salt Spray

Vores Texturizing Salt Spray er et fremragende produkt til at give håret tekstur og volumen. Sprayen giver fleksibelt hold, hvilket er vigtigt for at opnå den perfekte sommerfrisure.

Sprayen er beriget med Silkeprotein og Arganolie for at sikre hårets fugtbalance. Perfekt stylingprodukt til de varme sommerdage.

Anvendelse: Kan bruges i både håndklædetørt og tørt hår. Spray Texturizing Salt Spray i hårrødderne for at give håret et løft, eller spray i hele håret for at give håret mere tekstur. Føntør håret for at få en fyldig frisure med maksimalt hold.

Leave In Conditioner

Vores Leave In Conditioner indeholdet beskyttende UV-filtre. Sprayen blødgør håret og glatter hårets skællag. Giver volumen og pleje til håret i løbet af dagen og efterlader håret glansfuldt.

Anvendelse: Spray og fordel i håndklædetørt hår og kam igennem med Balmain Hair Couture Detangling Brush. Produktet bør ikke skylles ud, og er derfor perfekt til en travl sommerdag eller når man har været i vandet.  

Texturizing Volume Spray

Når man at give håret en smule fylde, er Texturizing Volume Spray perfekt.  

Løfter øjeblikkeligt håret nede fra rødderne og giver langvarig volumen, definition og tekstur til håret. Håret får nyt liv. Velegnet til dagligt brug.

Anvendelse: Ryst flasken godt før brug og spray fra en afstand på 15-20 cm direkte ved hårrødderne. Sprayes i håndklædetørt eller tørt hår.

#BALMAINHAIRCOUTURE

Balmain Hair Couture

Article featured image

Related products

Din kurv er tom

GRATIS LEVERING I DANMARK VED KØB AF VARER FOR OVER 499KR. GRATIS LEVERING TIL FÆRØERNE VED KØB AF VARER FOR OVER 999KR

Samlet

Inkl. moms

0,00 kr.