Fars Dag

5 lækre gaveideer til fars dag

Søndag den 5 juni er fars dag. Derfor har vi samlet 5 lækre gave ideer, som er perfekte hvis man gerne vil forkæle sin far med en eksklusiv gave.

1. Balmain Homme Beard Oil  

Har din far skæg, er Balmain Homme Beard Oil den perfekte gave. Olien bruges som en hverdagsbehandling, for at holde skægget velplejet. Olien har en lækker duft og er fugtgivende til både skæg og hud. Olien absorberes hurtigt, uden at efterlade nogen form for oliefornemmelse.

2. Balmain Homme Hair & Body Wash 

Hvis man har en far der har det hele, er denne kombinerede Hair & Body Wash den perfekte gave. Den dufter dejligt, er fugtgivende og renser skånsomt hår og krop.

3. Balmain Homme Hair Parfume

Elsker din far luksus, er Balmain Homme Hair Parfume lige en gave til din far. Parfumen sprayes direkte på håret og giver en dejlig duft af Bergamots forfriskende citrusfriskhed, med det træagtige aspekt af tørt sandeltræ.  Parfumen indeholder Silkeprotein og Argan Elixir, der nærer, reparerer og beskytter håret mod ydre påvirkninger.

4. Matt Clay Strong

Kan din far li at sætte sit hår, er dette produkt et musthave. Matt Clay Strong giver et mat defineret look med maksimum tekstur og giver et hold der holder hele dagen.

5. Matt Paste

Matt Paste er perfekt til den seje far med det lange hår. Et lækkert produkt til at style og forme håret ligesom man vil have det. Produktet giver tekstur og definition til håret og efterlader håret med en mat finish,

#BALMAINHAIRCOUTURE

Article featured image

Related products

Din kurv er tom

GRATIS LEVERING I DANMARK VED KØB AF VARER FOR OVER 499KR. GRATIS LEVERING TIL FÆRØERNE VED KØB AF VARER FOR OVER 999KR

Samlet

Inkl. moms

0,00 kr.